Samotna czy w towarzystwie, rutynowa czy na specjalną okazję, każda podróż staje się wyjątkową wyprawą z DS Automobiles.
Powstaliśmy w Paryżu, stolicy luksusu i designu, gdzie elegancja jest wzniesiona do rangi Lifestyle'u.
Nasze samochody łączą perfekcyjne rzemiosło z najnowocześniejszą technologią, zrównoważonym rozwojem i najwyższą jakością. We wnętrzu DS wyrafinowanie zwiększa przyjemność z jazdy, pobudza zmysły i pozostaje w pamięci.
Tak właśnie wznosimy podróże na poziom Francuskiej Sztuki Podróżowania.
Opracowane przez naszych mistrzów rzemiosła perłowe przeszycia zainspirowane są Haute Couture. Podkreślają one elegancję i subtelność wykończenia modeli DS i są jednocześnie dużym wyzwaniem w kontekście technicznym. Nić pojawia się i znika nadając przeszyciom swoisty rytm i harmonijny wygląd. Opracowanie tej koncepcji zajęło nam ponad cztery lata, a do jej wykonania niezbędne było zaprojektowanie specjalnej maszyny. To unikalne w świecie motoryzacji rozwiązanie szybko stało się jednym z symboli Marki DS.
Dziękujemy Invenio Flory, projektantowi współczesnych przedmiotów ozdobnych, za umożliwienie nam realizacji materiału filmowego w jego studio: www.invenioflory.fr
SZCZEGÓLNA UWAGA NA DETALE
Doskonałość absolutna
Przedsmak przyszłości
ODKRYJ JESZCZE WIĘCEJ
Doświadcz niezrównanego komfortu i wyrafinowania dzięki technologii E-TENSE. Nowy sposób patrzenia na drogę, napędzany przez komfort wnętrza.
Dzięki zasięgowi swoich akumulatorów i rozbudowanej sieci dostępnego ładowania publicznego nasze samochody elektryczne zapraszają do bezkresnych podróży.
INFORMACJA O ZASIĘGU
PROGRAMOWANIE ŁADOWANIA
USTAWIENIE TEMPERATURY
ODKRYJ JESZCZE WIĘCEJ
ODKRYJ JESZCZE WIĘCEJ
Wyjątkowy, naturalny, tylko raz wzbogacony produkt, może zapewnić jedynie najlepszą jakość. Wędzony pstrąg produkowany w gospodarstwie rybnym z regionu Cézallier jest tego doskonałym przykładem. Stéphane i Valentin Heinis, producenci wybrani przez naszego szefa kuchni, wymyślili swój własny, niepowtarzalny proces wędzenia pstrąga. Pstrąg jest zawieszony na sznurku i wędzony trocinami oraz wiórami dębu stolarskiego, aby uzyskać najbogatszy smak. Podczas gdy w ciepłych miesiącach wystarczy tylko 17 godzin wędzenia, w listopadzie i grudniu potrzeba ich aż 40. Najszlachetniejsza część fileta jest odzyskiwana i przyszywana z powrotem do skóry, której tłuszcz zagęszcza smak mięsa.
To pokazuje wspólne pragnienie szefa kuchni i producentów gotowych połączyć swoją kreatywność, aby uczynić swoje produkty jeszcze lepszymi.
Wyjątkowy, naturalny, tylko raz wzbogacony produkt, może zapewnić jedynie najlepszą jakość. Wędzony pstrąg produkowany w gospodarstwie rybnym z regionu Cézallier jest tego doskonałym przykładem. Stéphane i Valentin Heinis, producenci wybrani przez naszego szefa kuchni, wymyślili swój własny, niepowtarzalny proces wędzenia pstrąga. Pstrąg jest zawieszony na sznurku i wędzony trocinami oraz wiórami dębu stolarskiego, aby uzyskać najbogatszy smak. Podczas gdy w ciepłych miesiącach wystarczy tylko 17 godzin wędzenia, w listopadzie i grudniu potrzeba ich aż 40. Najszlachetniejsza część fileta jest odzyskiwana i przyszywana z powrotem do skóry, której tłuszcz zagęszcza smak mięsa.
To pokazuje wspólne pragnienie szefa kuchni i producentów gotowych połączyć swoją kreatywność, aby uczynić swoje produkty jeszcze lepszymi.