Samotna czy w towarzystwie, rutynowa czy na specjalną okazję, każda podróż staje się wyjątkową wyprawą z DS Automobiles.
Powstaliśmy w Paryżu, stolicy luksusu i designu, gdzie elegancja jest wzniesiona do rangi Lifestyle'u.
Nasze samochody łączą perfekcyjne rzemiosło z najnowocześniejszą technologią, zrównoważonym rozwojem i najwyższą jakością. We wnętrzu DS wyrafinowanie zwiększa przyjemność z jazdy, pobudza zmysły i pozostaje w pamięci.
Tak właśnie wznosimy podróże na poziom Francuskiej Sztuki Podróżowania.
Opracowane przez naszych mistrzów rzemiosła perłowe przeszycia zainspirowane są Haute Couture. Podkreślają one elegancję i subtelność wykończenia modeli DS i są jednocześnie dużym wyzwaniem w kontekście technicznym. Nić pojawia się i znika nadając przeszyciom swoisty rytm i harmonijny wygląd. Opracowanie tej koncepcji zajęło nam ponad cztery lata, a do jej wykonania niezbędne było zaprojektowanie specjalnej maszyny. To unikalne w świecie motoryzacji rozwiązanie szybko stało się jednym z symboli Marki DS.
Dziękujemy Invenio Flory, projektantowi współczesnych przedmiotów ozdobnych, za umożliwienie nam realizacji materiału filmowego w jego studio: www.invenioflory.fr
Doskonałość absolutna
Przedsmak przyszłości
ODKRYJ JESZCZE WIĘCEJ
Doświadcz niezrównanego komfortu i wyrafinowania dzięki technologii E-TENSE. Nowy sposób patrzenia na drogę, napędzany przez komfort wnętrza.
Dzięki zasięgowi swoich akumulatorów i rozbudowanej sieci dostępnego ładowania publicznego nasze samochody elektryczne zapraszają do bezkresnych podróży.
ODKRYJ JESZCZE WIĘCEJ
DS Automobiles prezentuje dokument poświęcony francuskiej sztuce podróżowania, emitowany przedpremierowo przez kilka poprzednich tygodni na Prime Video, a teraz dostępny na YouTube.
Film "The Art of Travel - A French Reinvention“ dedykowany epikureizmowi w jego różnych formach, oddaje hołd francuskiej sztuce życia podczas podróży poświęconej zmysłom.
ODKRYJ JESZCZE WIĘCEJ
Wyjątkowy, naturalny, tylko raz wzbogacony produkt, może zapewnić jedynie najlepszą jakość. Wędzony pstrąg produkowany w gospodarstwie rybnym z regionu Cézallier jest tego doskonałym przykładem. Stéphane i Valentin Heinis, producenci wybrani przez naszego szefa kuchni, wymyślili swój własny, niepowtarzalny proces wędzenia pstrąga. Pstrąg jest zawieszony na sznurku i wędzony trocinami oraz wiórami dębu stolarskiego, aby uzyskać najbogatszy smak. Podczas gdy w ciepłych miesiącach wystarczy tylko 17 godzin wędzenia, w listopadzie i grudniu potrzeba ich aż 40. Najszlachetniejsza część fileta jest odzyskiwana i przyszywana z powrotem do skóry, której tłuszcz zagęszcza smak mięsa.
To pokazuje wspólne pragnienie szefa kuchni i producentów gotowych połączyć swoją kreatywność, aby uczynić swoje produkty jeszcze lepszymi.
Wyjątkowy, naturalny, tylko raz wzbogacony produkt, może zapewnić jedynie najlepszą jakość. Wędzony pstrąg produkowany w gospodarstwie rybnym z regionu Cézallier jest tego doskonałym przykładem. Stéphane i Valentin Heinis, producenci wybrani przez naszego szefa kuchni, wymyślili swój własny, niepowtarzalny proces wędzenia pstrąga. Pstrąg jest zawieszony na sznurku i wędzony trocinami oraz wiórami dębu stolarskiego, aby uzyskać najbogatszy smak. Podczas gdy w ciepłych miesiącach wystarczy tylko 17 godzin wędzenia, w listopadzie i grudniu potrzeba ich aż 40. Najszlachetniejsza część fileta jest odzyskiwana i przyszywana z powrotem do skóry, której tłuszcz zagęszcza smak mięsa.
To pokazuje wspólne pragnienie szefa kuchni i producentów gotowych połączyć swoją kreatywność, aby uczynić swoje produkty jeszcze lepszymi.
Wyjątkowy, naturalny, tylko raz wzbogacony produkt, może zapewnić jedynie najlepszą jakość. Wędzony pstrąg produkowany w gospodarstwie rybnym z regionu Cézallier jest tego doskonałym przykładem. Stéphane i Valentin Heinis, producenci wybrani przez naszego szefa kuchni, wymyślili swój własny, niepowtarzalny proces wędzenia pstrąga. Pstrąg jest zawieszony na sznurku i wędzony trocinami oraz wiórami dębu stolarskiego, aby uzyskać najbogatszy smak. Podczas gdy w ciepłych miesiącach wystarczy tylko 17 godzin wędzenia, w listopadzie i grudniu potrzeba ich aż 40. Najszlachetniejsza część fileta jest odzyskiwana i przyszywana z powrotem do skóry, której tłuszcz zagęszcza smak mięsa.
To pokazuje wspólne pragnienie szefa kuchni i producentów gotowych połączyć swoją kreatywność, aby uczynić swoje produkty jeszcze lepszymi.
Wyjątkowy, naturalny, tylko raz wzbogacony produkt, może zapewnić jedynie najlepszą jakość. Wędzony pstrąg produkowany w gospodarstwie rybnym z regionu Cézallier jest tego doskonałym przykładem. Stéphane i Valentin Heinis, producenci wybrani przez naszego szefa kuchni, wymyślili swój własny, niepowtarzalny proces wędzenia pstrąga. Pstrąg jest zawieszony na sznurku i wędzony trocinami oraz wiórami dębu stolarskiego, aby uzyskać najbogatszy smak. Podczas gdy w ciepłych miesiącach wystarczy tylko 17 godzin wędzenia, w listopadzie i grudniu potrzeba ich aż 40. Najszlachetniejsza część fileta jest odzyskiwana i przyszywana z powrotem do skóry, której tłuszcz zagęszcza smak mięsa.
To pokazuje wspólne pragnienie szefa kuchni i producentów gotowych połączyć swoją kreatywność, aby uczynić swoje produkty jeszcze lepszymi.